Прощавам болката,
която
някой
някога
ми причини.
Прощавам сълзите,
които
някой
някога
предизвика в мен.
Простих и на човек, отнел
скъп за мен човешки живот.
Ала на себе си
не мога
да простя,
че нося
точно
такава
душа.
© Тина Все права защищены
Душата ти е невероятна!
Поздрав!