12 июл. 2013 г., 23:18

Моята душа 

  Поэзия » Любовная
712 0 1

Моята душа копнее...

Мечтае за лудост и така живеее... 

Моята душа обича свободата... 

подминава с лека ръка тъгата... 

 

Моята душа не търпи окови,

поглед устремила към хоризонти нови.

Моята душа не се страхува...

тя обича всичко да рискува... 

 

Моята душа не знае що е мира... 

От нея младост и красота извира... 

Моята душа никога няма да се покори... 

да скита, да обича няма да се умори... 

 

Моята душа няма да се предаде... 

На никой мъж свободата няма да даде... 

Моята душа е волна и щастлива, 

само когато е свободна и дива...

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??