Моята голяма детска мечта
Мечтая и аз като всички деца...
С ракета голяма в космоса да полетя.
Искам да стигна в далечна земя.
Там, където живеят различни деца.
Искам да видя как те учат, живеят
и могат ли те песни да пеят?
И аз да разкажа за мойта страна,
която е раят на планетата земя.
© Мими Даскалова Все права защищены