Оглеждаш локвичката ми.
Моята локвичка!
Ядосваш и се.
А аз на теб се ядосвам:
съсипа ми локвичката!
И не стига това,
а сега мислиш само за напълнената си
с вода от моята локвичка обувка
и я проклинаш.
А аз проклинам теб.
Съсипа ми локвичката!
© Джули Все права защищены
Чудесна локвичка!!!