28 февр. 2018 г., 19:55

Моята любима има син! 

  Поэзия » Любовная
455 0 1

Студено ми е и без теб съм сам,

ала топли ме нещо, що знам –

че майка веч' си ти

и сбъднаха се твоите мечти.

Да ти е жив и здрав синът новороден

и нека кат' теб все да е засмен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??