Моята любов
Разбити пътища,
самотен стон във
тиха нощ,
кошмарен сън -
това е моята любов.
Разкъсана и парцалива -
но истинска,
разтворена в две капчици роса и
пръскаща лъчи.
А те ми дават сили
и вяра, и истина...
... моята любов.
© Богдан Велков Все права защищены