Във мене тя открива дявола.
И крайната ми същност и харесва.
Дори и да ме мрази, че съм те живяла,
тя ме и обича безрезервно.
Защото и се иска да е като мене срещу теб
и да може мъничко поне да наранява.
Харесва и това, че моето сърце не е от лед,
а просто, че съвсем го няма.
Във мислите си тихо ми завижда,
и в погледа ми търси мойта тайна.
Сънува всяка вечер, че е истинска
и зла, и горда, и порочно няма.
В мечтите си е двойника ми лош,
чертае схеми да ме разгадае.
И със желание си ме припомня всяка нощ,
готова е на риска да ме опознае...
А ти... ти не бъди така обезпокоен.
Малката си тайна няма да разкрия.
Че козът вече е в нейните ръце,
ще разбере, когато си отидеш!
© ТтТтТтТтТ Все права защищены
Къде се изгуби, ТтТтТтТт?