5 авг. 2009 г., 23:06

Моята мечта 

  Поэзия » Любовная
697 0 2

Понякога тайно мечтая
за танц с момче едно,
но никога, Боже, не зная
кога и къде ще е то!

Не зная, но искам да бъде
в светлина от лунни лъчи
и в ритъма див да ме гледа

с големите си тъжни очи!


В нощта да забравя за всичко - 

лика на светлия ден,

страхът подир мене дотича

за хаоса вътре във мен!


Денят, превърнал се в ролка,

копнежът на нощния вик.

Горещите късчета болка,

ликът на самотния миг!


Понякога само рисувам

нощта с момчето едно!

В рисунките с него танцувам,

дано да дочакам, дано!


[На приятеля ми, слънцето в мрачния ми живот, благодаря, че си до мен]

© Теди Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??