Щом… Северна Корея
изпраща днес войска,
храна и артилерия
в съветската страна,
реших… и аз да пратА
на путлер своя дан:
два…. розови домата,
с един голям салам.
Увих нещата с вестник,
поставих ги в кашон,
и на руския… обесник
ги пратих по Еконт.
Помогнах му в войната,
съвсем не ме срам.
Изпратих, два домата,
в средата с шпек салам!
Юри Йовев
октомври 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Двадесет и първи век! Няма такъв сатрап!