19 июн. 2014 г., 18:04

Моята програма 

  Поэзия » Другая
350 0 2

Отворя ли очи, аз ставам,
дори добре да не съм спал...
Не мога да се излежавам.
По този път все съм вървял.

Приготвям си добра закуска,
с  маслини, с орехи и мед.
Мен просто чаят ме отпуска,
и тръгвам във деня, напред.

Запалвам  лампа над лаптопа
и почвам нещо да творя,
дорде дъската ми захлопа
и в чувствата си изгоря!

Домашното си щом напиша,
прочитам, гдето не съм чел,
и ако нямам друга грижа,
под мишка тръпката съм взел.

И следвам моята  програма,
във парка час да повървя,
 или в кафето с мойта дама
от стресове да се лиша!

Следобеда аз си почивам...
Не се пробуждам, час си спя!
След туй едно кафе изпивам
и се мотая след това...
  06.02.2014г. София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??