Мартенички - бели и червени -
по дървета цъфнали висят.
Стоплиха ни слънчеви лъчи засмени
и изведнъж събуди се светът!
Пролетта дойде за всички -
за животни, за хора и цветя,
за житни посеви и за тревички -
с нея сякаш всичко оживя!!!
Но за мен кога ще дойде пролет?!
Кога Слънце във сърцето ще изгрее?!
Кога ще се почувствам като птица в полет?!
Кога душата ми отново ще запее...?!
© Т.Т. Все права защищены
Хареса ми и те поздравявам !
Ако не си влюбена, ти пожелавам,
да се влюбиш !
Тогава всеки ден ще бъде пролетен !
Шестичка !