Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Моята тайна за здрава простата?
Много е проста – обърнах резбата.
Просто е нужен - не веднъж или дваж,
а много редовен анален масаж.
А как да получа масажа анален?
Въпросът изглежда много банален.
Отиваш при доктор за болна простата
или пък помолваш културно жената.
Жената от смях, като кон се разцвили:
“... Ти бъркай си сам, във задника мили …”
И доктора също беше на мнение,
че трябва аз сам да намеря решение.
Добре де, но тая простата проклета,
по цели нощй ме държи в тоалета.
И, ако спешно не взема решение,
ще гръмна от пикочно свръх-напрежение.
Тогава съдбата смили се над мен.
Съседът оказа се як джендърмен.
За него (ми казва), съм много специален,
и прави с любов масажа анален.
Аз знам, вий гневно ще укорите,
че ето, обърнал съм гръб на жените.
Само че, просто, не искам да зная!
Щастлив съм, най-после свободно пикая!!!
МНОГО, МНОГО ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА!!!!
Резбата е обърнал не поета,
а персонажа нарисуван в шест куплета.
Автор: ПИ
© Пламен Иванов - ПИ Все права защищены
всеки в нещо се вживява, кой в животно, кой в педал,
после като в съд се оправдава "Аз не съм аз",
тоз е друг герой от нас, аз само съм поет,
който си търси идейки за поредния куплет! 🥺