Не си мисли, че с тоя тъмен поглед
ще ме уплашиш. Нямам страх от тъмно.
След няколко изпратени любови
привикнах да вирея преди съмнало.
И не мисли, че щом съм те залюбила,
във тоя мрак, от страст ще се удавя.
Все още имам женско самолюбие
и с всеки мрак по женски се оправям.
Но номера със думите спести ми -
на всяка ще повярвам безусловно.
Не искам думи. Просто прегърни ме,
пространството размий до безтегловност,
разкъсай с устни мрежата от стари
вини и недовършени любови.
Сега съм тук. И нека ме опари
на погледа ти тъмната отрова.
© Ели Все права защищены