24 сент. 2012 г., 10:37

Мразя го 

  Поэзия » Любовная
760 0 0

Мразя го,
защото го обичам!
Мразя го,
защото щастлив е той без мен.
Мразя го,
защото на друга в любов се врича.
Мразя го
и го обичам всеки ден!
Мразя го,
когато ме погледне в очите.
Мразя го,
когато целува друга той до мен!
Мразя го
през часовете и през дните 
и го обичам
все по-силно всеки ден.

© Христина Юлианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??