МРАЗЯ СЕ, ЧЕ НЕ МОГА ДА Й КАЖА...
Гордо крача с вдигната глава,
но нещо силно дърпа ме назад,
животът ми отново се обърка
и отново се намирам в нечий ад.
Попаднал съм на път без изход -
обграден от лепкава мъгла.
Животът ми предлага щедро -
непоносимо тежката съдба.
Все пак крача си привидно бодър,
сякаш съм щастлив - непобедим,
но животът никак не е топъл.
И понеже съм глупак - съм уязвим!
© Веселин Наумов Все права защищены