Мразя те!
Ти ми разби сърцето!
Мразя те!
Изневерил си не веднъж и когато разбрах, се срина върху мене небето!
Мразя те!
Душата ме боли от мъка!
Мразя те!
С тебе всичко беше до тука!
Мразя те!
Никога не искам вече да те видя!
Мразя те!
Ще бъда щастлива без тебе, но колкото и грубо да звучи,
се надявам ти да не си!!!
© Юлиана Цекова Все права защищены