4 дек. 2014 г., 16:39

Мрежи плетени, недоплетени 

  Поэзия
491 0 0

В плетене на мрежи

цял живот е посветен...

 

Всяка дума чута - потъмнена!

 

Любов не смеем да понесем,

да не би от самотата по погрешка да се отречем.

© Проблематичност Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??