О, Боже, нещо ще поискам.
Не е голямо, мъничка муха.
За постоянно нека да я имам.
Не искам тя да има и крила.
Ще гледам, тънички крачета,
да се разхождат, просто ей така.
В главата ми са тихите звънчета.
Щастливи двама, само тишина.
Муха ми дай и друго не желая.
Така ще сбъднеш моите мечти.
Задъхан аз ще полетя в безкрая.
Изригнали в небето са звезди.
Крилата ѝ ги дай на други.
Ще се окъпем в чистата вода.
В сърцето ми ще има пеперуди.
Приятелка завинаги, съдба.
Муха ми дай и друго не желая...
© Гедеон Все права защищены
Връзката е взаимна.