Що за хора си избрахме?
Изборните машинации проспахме.
Грабят здраво с две ръце,
затуй властта искаха те.
Като вълци ни разкъсват,
без майтап, кръвта ни разпръскват.
Смучат ни без жал,
мутрата е държавата обрал,
той - жалък генерал.
Докато хората бедни спят,
мутрите България "градят".
Тровят ни децата с наркотици,
а на нас ни дават постни пици.
В зимата без парно ще студуваш,
щом спиш и не умуваш.
Откъде идва злото в таз държава?
Тя е дойна крава
на някои хора - те са си в рая,
а други виждат края.
Те на тях са жертви клети,
а отборите на някои возят се със самолети.
Народе, стресни се малко,
виж положението си жалко!
© Георги Все права защищены
Защото според мен е отвратително!
Патриот и патриотщина са две различни неща...
...и кво по дяволите дириш в роден сайт, като сме толкова заспали?
"Проси им Боже, те не знаят какво правят (говорят)"