Музика на Ангели аз чух,
звучна и вълшебна.
Обгръща ме с любов,
и нежно ми нашепва.
Посрещай всяко утро,
с усмивка на лице,
и се радвай на живота,
като всяко мъничко дете.
© Веселина Недева Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе: