Една нота е цялата нощ.
В безкрайно синьо боядисан, силуетът ти
докосва струните като Бог.
Докосва нещо туптящо във мене.
Преливам се в нежно петолиние.
Вече част съм от твоя акорд.
Крадец на време, усмивки и безмълвие.
Електрично задействаш мелодията в мен.
Времето е спряло и нощта не свършва.
Вечността загуби се във този миг.
Песента на струните е химнът на вселената,
акордът на безкрайния живот.
© Сюзън Смърт Все права защищены
***
едит: как забравих да добавя и поздравче -- http://www.youtube.com/watch?v=R2poqYvWsyU