11 мая 2008 г., 18:14

Мъдрост ли? 

  Поэзия
990 0 2
Мъдрост ли?

Що за мъдрост да напиша?
Щом сърцето в мен не диша!
Уби го лъжливата ти любов
и за това помогна животът суров.
Дори и аз над него не се смилих,
като от жестока мъка го напих!
Сега в мене има нещо празно,
но на никой не му е ясно...


© Александра Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??