28 мар. 2018 г., 04:10  

Мъгла 

  Поэзия » Философская
389 2 6

МЪГЛА

 

Душащата мъгла

на дните безметежни,

душата ми застла,

обви я в ласки нежни.

 

Душащата мъгла

във нощите беззвездни,

душата ми застла…

пропаднах в страшни бездни…

 

Душащата мъгла

в живота ми безделен,

душата ми застла

със вопъл безпределен.

 

Душащата мъгла

безкрайно непрогледна,

душата ми застла,

отне страстта последна.

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??