Мъгла и океан
В очите ти мъгла открих.
Бродя...
Къде си?
Къде да те търся?
Търся те в себе си...
Има някой,
но ти ли си?...
Бродя...
Търся светлина.
Душата ми се скита.
Сама.
Търси...
Спасението мое,
от бурята...
В нощта...
Мъгла и океан...
© Дани Все права защищены