6 мая 2008 г., 00:26

Мъгливо 

  Поэзия
598 0 10

                                Мъгливо

                          Мъглата се сгъсти до непроглеждане,

                          (днес сивото отново е на мода),

                           изгубиха се някъде надеждите,

                           измислени от мислещите хора.

                           От пътищата нищо не остана,

                           потъпкани погребаха следите си,

                           (красивото сега е само пара,

                           опитваща да стигне висините си).

                           Мъгливо е. И болката от взиране

                           усилва се след всяко отстъпление,

                           да виждаш днес е равно на безсилие,

                           поднесено със вкус на изтощение.

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??