Обичат ме… трима мъже
аз също ги обичам, много.
Държат ме с нежно въже
и ме гледат мило и строго.
Първия го срещнах, когато
не познавах какво е любов.
Той е мъжа, дарил ме богато
със чувство и трепетен зов.
До мен и до днес той върви -
мил е - живота ни подрежда.
Нежни думи винаги мълви
с радост и обич ме зарежда.
Втория пристигна при мен
с вик и плач и много желан.
От този миг аз съм му в плен
той е слънце, сина ми голям.
А третия мъж във живота ми
дойде като една малка магия,
втори син влезе в душата ми
и превзе я, като лунна стихия.
Трима мъже имам в сърцето
и на тримата обич раздавам,
отправяйки молба към небето,
здраве и обич им пожелавам.
© Анета Саманлиева Все права защищены
Накрая само малко плахичко го даваш:
за този трети мъж - дали е втори син
или е гаджето - не обясняваш!