Мъжка топлина
Жадуваш, знам, за мъжка топлина!
Цигарата с кафето ти догаря.
Оставаш често ти сама,
а може би това си заслужава.
Нощта не иска твоите сълзи,
а спомените само се завръщат.
И твоето сърце само мълчи,
а чувствата с други се прегръщат.
Животът, знай, не е това!
Не бъркай прилива със нежност!
Във теб живее хубава жена,
а не една безкрайна безнадежност!
Валентин Ангелов
© Валентин Ангелов Все права защищены