Кисела жена, стара кола,
гуми за смяна, пара няма...
горчиво кафето - сложила ме на диета...
Зеленчуци ми'й мезето,
домошарка само за разтривка,
и бирата ми спряла -
очерни ми живота нацяло!
И пара за банички не дава -
да не кусам нищо бяло :(
Как петел да кукурига у дома
като в тез диети изгубих си гласа?
Една надежда ме крепи,
и душевно ме теши,
още мъничко остана,
само няколко си килограма
ако не светна до тогава -
такъв купон ще си направя:
три дни ще ям и ще пия,
от пиене да се затрия,
само една грижа ме мори -
на шопинг да я пратя
някъде далече - в топлите страни,
да не ми се връща с дни,
че да имам време и да изтрезнея,
иначе... какво да ви разправям -
знаете що е крива жена
като пощръклее..
* * * * *
Шопинг, вместо „любов”
Отказвам, не, не ща аз да тъгувам
за измишльотина една,
че ми идва да псувам,
но не е мое амплоа!
Обещанията сладки, мазни
...
https://otkrovenia.com/bg/stihove/shoping-vmesto-lyubov
brinne (Мариана Бусарова)
Провокирано от шопинга вместо любов
Горките Те, до какви мъжки неволи ги докарваме... :(
© П Антонова Все права защищены
Благодаря, Веси!