Любимо място за отмора
е мъжкото ти рамо.
С косата тихо да говорят
пак устните ти само
и само пръстите ти нежни
страните ми да галят -
тогава някак неизбежно
кралица съм, ти - кралят;
сърце единствено да чувам
до мене разтуптяно...
Любимо ми е да сънувам
на мъжкото ти рамо.
© Камелия Виденова Все права защищены