Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Само тя знае всичките ни любови,
и през нея са минали толкова спомени...
Само тя знае, на какво сме готови
даже до смърт, от всичко друго умОрени...
А е скромна! Не иска бижута, обувки
(най-много в студа, някоя ръкавица)
време не губи с увертюри, целувки,
и не страда от болна главица...
А за нея не пишат поети (Защо ли?)
Но тя не се сърди и е винаги с нас!
Само тя знае всичките ни любови -
Ръката ни мъжка... лишена от глас...
10.10.2020.
Георги Каменов
Вдъхновенот от коментара на palenka (Пепи) към стихотворението "Мъжът и жената интимно" наYuri (Yuri Yovev).
Благодаря и на двамата за шантавото вдъхновение :0))
© Георги Каменов Все права защищены
Пепи, мъж който целува ръка, нещо ще иска 😋
Мерсаж, палавнички 😋😂😋