Той има скъпите си дрехи,
кола красива нов модел!
С приятели в безпътни нощи,
а после в някой нов мотел.
Той има своята любима,
и всяка нощ е по-добра.
С име винаги различно,
от каталога най-скъпата!
Той никога не се усмихва,
няма време вече за това!
В живота смехът и плачът
не са по неговите правила!
Когато времето минава,
сили няма за бурния живот!
Луксозният му дом го чака
без приятелска добра ръка,
усмивка нежна и любов!
© Дива Самодива Все права защищены