Тъжно ми е,
хората навън се разминават,
като черни сенки те се подминават!
Мъката се вижда в очите,
болката почерня им душите!
Всеки мисли своите проблеми
и забравя, че несподелени,
те изглеждат още по-големи!
Сърцата им са закърнели,
а чувствата - умрели!
Нищо от хората не остана,
голяма безгранична мъка настана!
© Пенка Лесидренска Все права защищены
засаждаш трайно любовта,когато,
отхвърлила хомота на тъгата
нагазиш в най-сияйните простори,
където този свят,със твоя ще се мери
Поздрав!