7 июн. 2006 г., 21:17

Мълчаливо 

  Поэзия
703 0 11
Мълчим.
Думите всъщност
излишни са даже.
Всеки в своите
мисли лети.
Просто няма
какво да си кажем.
Очите говорят сега.
Звездите над нас
са застлали килим.
Ще проклиням деня,
когато няма да има
за какво да мълчим.

© Найден Найденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??