Мълчаливо
Мълчаливи сенки край нас стоят.
Мълчаливи думи се гонят.
Мълчаливо стене вятър в нощта.
Мълчаливо окото сълза отрони.
Мълчаливи звезди проблясват едва.
Мълчаливо сърцето е със стрела прободено.
Мълчаливи са чашите с вино от вечерта.
Мълчалив е и танцът в нощта.
Мълчаливи секунди се гонят.
Мълчаливи сме и ние сега
зад маските си на клоуни.
© Весела Славова Все права защищены
но ме натъжи...трогна ме.
С много обич за теб.