Думите от устните изчезват
и въздухът всяка от тях укрива,
еднакво сложни се извезват
в замисъл тънка, но мълчалива.
В света на думите безброй –
всяка има своето окончание,
но единствено е този герой,
който разбира от мълчание.
© Никица Христов Все права защищены