Тъгата - мъртво вълнение
във залива на радостта
в най-плитката истина дебне ни -
да ни дръпне в дълбока лъжа.
Невинаги можем да плуваме
по вълните на съвестта,
когато изгубим котвата
на дъното на страстта...
Невинаги право е правото,
а вината - солена вина!
Вината - мъртво вълнение
във залива на съвестта...
© Веселка Стойнева Все права защищены