Рогатият??? Той само да ми падне -
рогата му на възел ще завържа,
във черква ще го вмъкна баш по пладне,
та черното от него да остържат!
И като го поръсят със вода светена,
когато разтрепери се под звуците на бича -
тогаз ще го попитам: "Я кажи на мене
Нещастнико - нима Обичал си, и Кой те е обичал???"
© Момчил Манов Все права защищены