Ти ли си тази звездичка,
която свети вечер над моята къща;
ти ли си този, който
и от небето с любов ме обгръща?
Ти ли бдиш като ангел над съня ми
и винаги си в мислите, в ума ми?
Ти - моята радост, моята песен,
моя тъга, моята есен.
© Илия Левков Все права защищены