Преяли с власт, препили с лицемерие,
прегазили и съвест, и морал
обричате народа на мизерия.
Той "куче е от крайния квартал".
Подхвърляте му заплати - трошици
и пенсии - изплютите ви залци.
И удряте го със лъжи - камшици,
стиснали кокалите с мръсните си палци.
Обърнали сте гръб на всичко свято
и пачките са вашите икони.
Във долнопробния ви маскарад
жонглирате със болката на хората.
Преяли с власт, препили с безразличие,
превърнали ЗЕМНИЯ РАЙ във АД
увеличавате заплатите си "ниски".
Това се казва честен депутат!...
© Веселка Стойнева Все права защищены