27 нояб. 2009 г., 08:59

На дамите 

  Поэзия » Любовная
611 0 1

 

 

 

                     

 

 

 

 

                         Не се сърдете, дами, че поне хиляда

                         от вас са влюбени и този ден,

                         горчиви сълзи са моята награда

                         за всички стихове, написани от мен.


                         Животът ми не е любов и ласки, 

                         не бъдете днес и вие зли към мен,

                         че искрен съм и винаги без маска

                         и мил и нежен бил съм всеки ден.

 

                         Но всяка от обич може да пострада,
                         когато любовта си на поет е дала - 

                         отдала се докрай на свойта страст.

                          

                         А попадне ли под неговата власт,

                         червени рози не чакат за награда

                         и по-жестоко може да пострада.

 

 

 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.

  • Andromaha (Белла ) - Това е началото... Ще потърпиш да мине през редакторите за да го видиш цялото. Благодаря за първия стих и клипа

    Не се влюбвайте в мечтател,
    поетът не е добър приятел,
    във тези трудни времена
    той няма да ви подари кола.

    Dog (Диана )- Не са опасни, отнесени от вихъра са

    valia1771 (Валя Василева) - Това не е коментар, а поема Благодаря !!!
Предложения
: ??:??