31 мая 2007 г., 08:23

на dar4e_to 

  Поэзия
560 0 3
 Посветено на dar4e_to
 
 За тебе нещо да напиша,
 малко, от сърце,
 но има ли значение,
 щом ти няма да го прочетеш?
 
 Аз рядко нещо някъде чета,
 още по рядко пиша (от хорска срамота),
 но това, което съм прочел, остава
 някъде в моята душа (на рафта, до мислите от лава).
 
 За тебе май реших се да говоря,
 някак странно, нереално (според някои умни глави),
 не искам за нищо да споря -
 няма смисъл нито причина (те са със невиждащи очи).
 
 Дари, продължи ти да пишеш (даже и чети),
 зарадвай нас - откровенци (и просто се усмихни),
 зарадвай и другите (нека от яд спрат да четат),
 зарадвай и себе си - усмихва ти се целия свят!  :)

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздрави за призива!!! Дари има моята подкрепа!!!
  • Тя е тук!!!
    Така, че нека се усмихнем и да и благодарим, че не ни остави!
    Благодарим ти Дари!
  • Аз също съм солидарна с призива в стиха ти Ванъо!
    Дарито пише прекрасно,и нека всички се изправим срещу недоброжелателите в този сайт!
Предложения
: ??:??