Сред руините на срутената Вяра
Истината се разхожда боса.
Всяка стъпка, всяка мисъл пари....
Всеки отговор е корен на въпроси...
С маската на Радост е Тъгата.
Егото на болно се преструва...
Ако беше истински, приятелю,
можеше съдбата да рисуваш,
да я оцветиш, но не поиска...
Картите отдавна да разкриеш?...
Все по-силна съм сама, пък ти се крий,
но от себе си не можеш да се скриеш!
© Веселка Стойнева Все права защищены