Как искам да те видя там,
във царството на радостта.
Как искам да те чуя
във песента на вятъра.
Как искам да намеря твоето
изгубено по пътя щастие
и да го върна
в колесницата на твоята душа.
Как искам да прегърна твоите
умиращи мечти
и да ги съживя...
Как искам да ги видя там,
сред ято от звезди.
Как искам аз да ти помогна.
Помогни ми...
© Мария Ангелова Все права защищены