Пилееш си живота безвъзвратно.
Съзнаваш - против себе си вървиш.
А музиката - царство необятно,
стремиш се в себе си да задушиш.
Не можеш - тя отвътре накипява
и някой (видьов) ден ще те взриви.
Внимавай как ще се спасиш тогава! -
И в гроб да си, ще се проклинаш, но увѝ...
© Стоян Минев Все права защищены