Мисля за теб всеки ден,
искам да бъдеш до мен,
да те докосвам, да те целувам,
а ти нежно да ме прегръщаш.
Да ти споделям и радост, и тъга,
за да мога да спя спокойно в нощта.
***
***
Когато си до мен, около мен,
аз се боря със всичко във мен,
защото сърцето крещи - "прегърни го",
а разумът - "забрави го".
И кой да послушам - ти ми кажи,
ще бъдеш ли с мен
или всичко ще бъде, както преди!?
© Десислава Все права защищены