Често ме дразниш,
дори те ненавиждам -
иде ми да блъскам,
да ритам и обиждам.
Но ти ме прегръщаш,
целуваш и се лигавиш -
как да те мразя щом
щастлива ме правиш.
Често си вулгарен и
рядко тактичен.
По-скоро груб отколкото
мил и приличен,
но дори и това харесвам -
не крия!
Макар често да искам -
ДА ТЕ УБИЯ...
© Аз Все права защищены