Келнер!
Я ела до масата!
Сипи ми от онова,
как му беше името?
Опс, отлежало шотландско,
- сетих се.
Ако ли нямаш от него, дай
по... бургаска мускатова.
Свършила в листата?! Стига бе!
Дай тогава по бира,
че очите ми спират се
и се лутат по празната чаша.
Жадна съм! Плаща!
Пие ми се, човек!
Дай една бира уста да разквася.
Поне за нея не трябва лед!
Ледът ще си сложа на челото,
а изпия ли бирата,
ще искам и още.
Кеф!
Оле, след туй ще пада
голяяямо театро!
На екс!
© Нели Все права защищены