А колко дълго чакала си ти.
И ето че след толкова години
като врабче у теб се приюти
една до днес мечтана дума - сине.
Как светло е край тебе всичко днес
и колко много си така красива.
Пристигат поздрави на твой адрес:
да бъдеш здрава, Лена, и щастлива.
Щастлива си, щастлива, скъпа моя,
със пеленките, с детската ръка,
която губи се в ръката твоя.
С набръчканите босички крака.
И нека утре твоят Владимир
да израсте човек с душа голяма,
да тръгне по света надлъж и шир
и много, много да обича мама.
© Гинка Гарева Все права защищены