Една малка, бърза,
щастлива обиколка.
...
На финала е първа
наградата болка...
Моите гръмки думи
в теб не протичат.
...
Новите им куршуми
до плът ме обичат.
Сакато е времето,
недъгав убиец...
...
А ти... откровено
си двуличен страхливец...
Посветено...
© Катя Все права защищены
Разстреля ме!
Браво!