На инат
/на нея/
Дали пък…,
гордостта
поражда
Самотата,
та един –
Живот –
на инат
да го живея?!
Знам,
че великото
се крие
в простотата…,
но,
да изгоря –
жадувах,
а не
да тлея –
в тази
моя
Есен –
обагрила
листата…
08.10.2019 г. Стоян Койчев-Шани
гр. Стамболийски
© Стоян Койчев Все права защищены